Συγχαρητήρια στους Κέρκυραίους Συναδέλφους

2018-03-01 23:25
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, θα ήθελε μα αφορμή την απονομή των Χρυσών σκούφων για το 2018,
να συγχαρεί τον chef Έκτορα Μποντρίνι καθώς απέσπασε τη μεγαλύτερη διάκριση, με βαθμολογία 17/20
και δύο Χρυσούς Σκούφους για το εστιατόριο Etrusco που βρίσκεται στο νησί μας, για το Botrini’s στο Χαλάνδρι
με βαθμολογία 16/20 και έναν Χρυσό Σκούφο,αλλά και με βαθμολογία 15,5/20 και έναν Χρυσό Σκούφο ως σεφ του Fresco,
του συγκροτήματος, «Sani Dunes».
Επίσεις τον chef Aλέξανδρο Κοσκινά,chef στο Tudor Hall του ξεν/χείου King George,για το Tudor Hall,
με βαθμολογία 15,5/20 και έναν Χρυσό Σκούφο.
Θερμά συγχαρητήρια στους εξαίρετους Κερκυραίους συναδέλφους μας ,
για την δουλεία τους στον χώρο της γαστρονομίας.