Σεμινάριο ''Σύγχρονης Δημιουργικής Κερκυραϊκής Κουζίνας''

2018-02-09 22:12
 H Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας σε συνέχεια των δράσεων και εκδηλώσεων,
με σκοπό την ανάδειξη και την βελτίωση της γαστρονομίας και των προϊόντων του νησιού μας, έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον βραβευμένο chef Αγιούς Σπύρο.   
To θέμα του σεμιναρίου θα είναι :''Σύγχρονη Δημιουργική Κερκυραϊκή Κουζίνα''
Ο κ.Αγίους βραβεύτηκε ως «Νέος ταλαντούχος Chef για το 2016»,επίσης στο πλαίσιο του θεσμού των βραβείων υψηλής γαστρονομίας «Χρυσοί Σκούφοι», το εστιατόριο Santoro στην Σαντορίνη,όπου και είναι
ο Executive Chef του, κατέκτησε Χρυσό Σκούφο  στην κατηγορία «Ελληνικής Κουζίνας 2016».Στα βραβεία FNL για το 2016 βραβεύτηκε με ένα αστέρι,ενώ στην κατάταξη FNL 2017 για την ''Σύγχρονη Ελληνική Κουζινα'' απέσπασε 2 αστέρια.
To σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Starz Hall, στην θέση Σκάφωνας-Πέλεκα, στις 26.02.2018 και ώρα 11:00. Για δηλώσεις συμμετοχής,παρακαλείστε να προσέλθετε στα γραφεία της Λέσχης, στην θέση Ποταμός (δίπλα στο in action).
Oι ώρες εγγραφής συμμετοχής είναι από Δευτέρα 12.02.2018 έως και Παρασκευή 16.02.2018 από τις 10:00-13:00.Και από Τρίτη 20.02.2018 έως και Παρασκευή 23.02.2018,από τις 10:00-13:00.
Επίσης, για διευκρινήσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο της Λέσχης 6948576533 Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί ονομαστική βεβαίωση παρακολούθησης. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
κόστος σεμιναρίου 10€