Σεμινάριο Sushi με την executive chef της Cardinal S.A. κ.Κατερίνα Χανιώτη
2017-12-06 23:02
Κυρίες και Κύριοι, Συνάδελφοι και Μέλη της Λέσχης μας.

Σε συνέχεια των δράσεων της Λέσχης μας,σας ενημερώνουμε ότι στις 18-19/12/2017 στο αμφιθέατρο της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων,στο ξεν/χείο Debono στα Γουβιά,θα διεξαχθεί σεμινάριο Sushi.
To σεμινάριο θα γίνει από την Executive chef της εταίριας Cardinal SA
κ.Κατερίνα Χανιώτη.
Την Δευτέρα 18/12/2017 το σεμινάριο θα είναι αποκλειστικά για τους μαθητές της Σχολής.
Ενώ την Τρίτη 19/12/2017 για τους συναδέλφους και τα μέλη της Λέσχης.
Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 4 ώρες και θα ξεκινήσει στις 12:00 στο αμφιθέατρο της Σχολής
Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν τα παρακάτω :
1. Εισαγωγή
2. Ποια είναι τα κύρια υλικά για να φτιάξουμε sushi και πως αυτά ετοιμάζονται;
- Ρύζι (πώς φτιάχνεται το ρύζι για sushi; Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες κατηγορίες ιαπωνικού ρυζιού;)
- Sushi Seasoning (Τι είναι το Sushi Seasoning και πώς φτιάχνεται;)
- Sushi Sauces (πώς φτιάχνεται μια Sushi Sauce; Η Chef δείχνει πως ετοιμάζεται η Kabayaki Sauce, η Spicy Mayo, η Ponzu Sauce κ.ά.)
3. Είδη Sushi
- Εκτέλεση Βασικών Ειδών Sushi – η chef δείχνει: Special Cajun Maki Roll, Inside out Roll (Uramaki), Special Shrimp Temaki , Gunkan, Nigiri, Temaki.
Παρακαλείστε να προσέλθετε εγκαίρως.