Σεμινάριο με τον executive chef Σπύρο Βουλισμά 28.12.2016

2017-02-19 12:42

Κρύα Σούπα Guacamole

Kριθαρότο με Μύδια

Αρωματικό Tabule με δυόσμο & μους ελιάς-φέτας με ψητά λαχανικά & κερκυραϊκό Νούμπουλο

Ποπιετάκια Γλώσσας φαρσί με sauce από άνθος καλαμποκιού & διακριτικό άρωμα Λεβάντας

Μεσογειακή Σαλάτα με Παρπαδέλες Λαχανικών(κολοκύθα,ρέβα,παντζάρι)με carppacio τόνου,αυγοτάραχο Μεσολογίου & vinaigrette από πετιμέζι & ακτινίδιο,σε πασαντίνα φασολιών

Αστακός Fricassée(μαγειρεμένος σε Sous Vide) με essences από φλούδα πορτοκαλιού

Κατίκι Δομοκού με Χαλβά σοκολατένιο,με μέλι & ginger,σε μερμελάδα από φρούτα του δάσους

Σφαιροποίηση & ''χαβιάρι''