Σεμινάριο με τον executive chef Σπύρο Βουλισμά 28.12.2016
Κρύα Σούπα Guacamole
Kριθαρότο με Μύδια
Αρωματικό Tabule με δυόσμο & μους ελιάς-φέτας με ψητά λαχανικά & κερκυραϊκό Νούμπουλο
Ποπιετάκια Γλώσσας φαρσί με sauce από άνθος καλαμποκιού & διακριτικό άρωμα Λεβάντας
Μεσογειακή Σαλάτα με Παρπαδέλες Λαχανικών(κολοκύθα,ρέβα,παντζάρι)με carppacio τόνου,αυγοτάραχο Μεσολογίου & vinaigrette από πετιμέζι & ακτινίδιο,σε πασαντίνα φασολιών
Αστακός Fricassée(μαγειρεμένος σε Sous Vide) με essences από φλούδα πορτοκαλιού
Κατίκι Δομοκού με Χαλβά σοκολατένιο,με μέλι & ginger,σε μερμελάδα από φρούτα του δάσους
Σφαιροποίηση & ''χαβιάρι''